Over Mij

Mijn naam is Jeroen te Boekhorst en ik heb een passie voor massage. Nadat ik zelf jarenlang lichamelijk klachten heb gehad, besloot ik in 2011 zelf te beginnen met massage opleidingen. Dit heeft mij erg geholpen om van mijn klachten af te komen. Het is mij opgevallen dat veel mensen hulp mis lopen of de stempel ‘uitbehandeld’ krijgen. Waar de oorzaak behandeld had moeten worden, werden deze mensen al naar de vervolg therapie gestuurd. Hierdoor ben ik gepassioneerd geraakt en besloot ik hier zelf mee verder te gaan.

Ik streef er naar om de bron van de klacht te behandelen en hiermee mensen een positief gevoel te geven.  Ik wil mensen helpen zich weer goed te voelen. Dit heeft mij geïnspireerd om op 1 januari 2014 te starten met Massagepraktijk Boekhorst. Massagepraktijk Boekhorst is gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals stress, vermoeidheid en spanningen. Ook voor specifieke klachten zoals nekpijn, rugklachten of een tennisarm bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is een traject wat we samen aan gaan. Het masseren van de klacht zal u een eind op weg helpen. Om tot een optimaal resultaat te komen zal uw leefwijze er ook op aangepast moeten worden. Sommige klachten komen door bepaalde bewegingen of gewoontes. Om de klacht blijvend te verhelpen zal ook daar het één en ander aan moeten veranderen. Wij kunnen u daar uiteraard in adviseren en ondersteunen.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met mij op om uw vragen te stellen!

Jeroen te Boekhorst

Jeroen te Boekhorst

Klachten die veel bij ons behandeld worden:

Nekpijn
Tennisarm
Hoofdpijn
Vermoeidheid en stress
Rugpijn
Whiplash

Geïnteresseerd?

Neem contact op

ContactDirect bellen