Deep Tissue Massage

De Deep Tissue Massage is een stevige massage en concentreert zich op de klachten van de cliënt. Er zal bij deze behandeling op de diepere spierlagen worden gemasseerd. Massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde druk, beweging, spanning of trilling. Manueel of met mechanische hulp.

De massage is bedoeld om het lichaam te onderhouden en voor de preventie van klachten, maar leent zich uitstekend in het verminderen en soms ook verhelpen van klachten.

Omdat geen enkel persoon hetzelfde is zullen ook de klachten niet bij iedereen hetzelfde zijn en zal de behandeling ook persoonlijk afgestemd moeten worden. Samen met u zal ik opzoek gaan naar de bron van de klacht en dat is vaak niet op de plek van de klacht zelf. Het is een traject wat we samen aan gaan. Het is niet alleen de massage, maar ook uw leefwijze die aangepast zal moeten worden. Wanneer u in dezelfde gewoontes of bewegingen blijft hangen, die wellicht de oorzaak van het probleem zijn, zal het probleem niet verholpen worden. Wij steunen u bij het doorbreken van deze gewoontes.

We doen uiteraard ons best om de klacht volledig te verhelpen. We richten ons volledig op de bron van het probleem. Zoals eerder aangegeven gaat dit herstel gepaard met meerdere factoren, zoals de dagelijkse bewegingen en/of gewoontes. Bijvoorbeeld de manier waarop u in een stoel gaat zitten, hoe u uw benen neer zet of de belasting op uw lichaam bij het tillen. Wanneer één van deze dingen de aanleiding van de klacht is, zal dit als eerste moeten veranderen. Met alleen massage komt u niet tot het optimale herstel. Houd hier dus rekening mee wanneer u besluit onder behandeling te gaan.

Interesse?

Neem contact op

Contact

Wat kunt u verwachten?

De eerste keer zal er voor de massage een kort gesprek plaats vinden om meer duidelijkheid over de klacht(en) te krijgen. Er kunnen namelijk meerdere oorzaken mogelijk zijn voor eenzelfde klacht. Wij willen dat u de persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt die u nodig heeft.

Specialisatie massage is een gevoelige behandeling, maar binnen de grenzen die de cliënt aangeeft. Om deze reden zal de massage dan ook uiterlijk 25 minuten duren. Vooral de eerste 5 tot 7 weken is het belangrijk dat er niet langer dan 7 dagen tussen elke massage zit. Dit om terugval te voorkomen en de conditie van de spieren te verbeteren. Na deze tijd zal er worden gekeken of er langere pauzes tussen de massages kunnen zitten en kan worden overgaan tot periodieke behandelingen zoals bij een kapper of tandarts. Dit is uiteraard geheel naar eigen keuze, maar ook zeker voor uw eigen bestwil.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Geïnteresseerd?

Neem contact op

ContactDirect bellen